Промо видео


В изоставената фабрика между Пукнатината, хълмовете и стария кактус пет метални създания, не по-големи от човешка длан, се пробуждат за нов живот. Те черпят енергия от тайнствен Източник – през деня усърдно пазят цветната си градина от набезите на свирепи вредители, пясъчни бури и киселинни дъждове, а нощем сънуват причудливи сънища. Изневиделица се появяват сеещите опустошение и разруха гадини. Ще устои ли Чудният нов свят на тази нова неочаквана опасност?

650+

Книги продадени в България от 
декември 2022

550+

Ученици и учители, участвали на наши курсове и презентации

13

Посетени образователни центрове, библиотеки, училища и занимални

Повече за нашия проектСтиймпънк Арт

Създадени от скрап, всички герои и елементи от инсталацията представят как изкуството може да даде нова стойност на боклука и да помогне в рециклирането.


Дигитални близнаци

Използвайки софтуери за компютърна графика, ние дигитализирахме в кино качество всички елементи от диорамата, за да направим 3D илюстрациите и добавената реалност (AR)


Интригуваща приказка

В търсенето си, намерихме нашия издател - Мармот, които ни вербуваха прекрасен писател - Марин Трошанов, създател Чудният нов свят, където нашите герои живеят и намират своите премеждия.

Чудният нов свят в 3D

ЕкипЧудомир Драгнев - създател на герои

Той е самоук скулптор и иноватор в сферата на метала. Създава стиймпънк
скулптури от хиляди малки части. По този начин рециклира и прави изкуство едновременно. За Чудомир металът и скулптурата са начин на живот.


Николай Михайлов илюстратор

Той работи от 1998-а като аниматор, визуализатор и режисьор за архитектурни, телевизионни, кино и уеб проекти. Сертифициран инструктор по 3ds Max и V-Ray. Дълбоко вярва в нуждата от по-качествено съвременно образование.


Марин Трошанов 
автор

Пише фантастична и детска проза, поезия, сценарии за комикси и популярни статии. 🏆Носител е на престижни международни и национални награди за литература, сред
които „Перото“ (2019 г.) и „Константин Константинов“ (2020, 2022 г.)

Виж целия екип